Bokade en plåtslagare

Tjenare bloggen! Drygt två timmar kvar tills det är dags för hemgång och förhoppningsvis är våran plåtslagare klar med jobbet hemma i Nacka när jag kommer hem också. Vi har haft en plåtslagare uppe på taket i några dagar nu för att vi behövde lägga om takplattorna lite. Det var några plattor som föll ner för någon vecka sedan och jag kände att det var nog lika bra att byta hela taket istället för att bara köpa några nya plattor. Så jag slog en signal till en plåtslagare i Nacka så att jag kunde få det fixat före helgen och det ser verkligen ut som att det blir en kamp mot klockan, men förhoppningsvis så klarar vi det. Det ska bli riktigt skönt med en lite extra lång helg igen, det var inte så längesedan som vi hade det i samband med påsken men man ska inte klaga på lite ledighet. Familjer har faktiskt inga större planer för helgen utan det blir nog bara att stanna hemma och ta det lugnt, äta lite god middag och spendera mycket tid i soffan. Det känns som att vi har en hel tid för återhämtning och det är verkligen något som behövs med tanke på den senaste tiden, vi har flängt runt lite överallt tycker jag och det har sällan varit en helt ledig dag utan några måsten. Så fort jag kommer hem så ska jag ta mig en go dusch och sen slänga mig i soffan innan en stund innan resten av familjen kommer hem också. Min fru slutar jobbet vid fem och då ska hon plocka med sig barnen från skolan i Nacka, så jag har några timmar att döda innan det blir liv i huset igen. Nu måste jag återgå till mina arbetsuppgifter innan jag kan åka hem, vi håller tummarna på att det inte är någon plåtslagare kvar och att taket är helt. Ha det fint!