Letar efter en transport

Tjenare bloggen! Jag sitter fast nere i Kristianstad vilket i sig inte är någon större katastrof med tanke på att jag bor här. Vad som däremot är en katastrof är att min mamma fyller år och jag kan inte ta mig dit på något sätt, det är inte så himla optimalt om du frågar mig. Jag får därför leta efter en transport så att jag kan skicka ett bud till henne med ett paket. Det låter inte som någon vidare plan om du frågar mig men det är så det får bli och jag ser ingen annan lösning än att skicka ett bud. Jag har dessutom köpt ett ganska stort köksredskap som jag inte kan skicka med posten. Det brukar i vanliga fall ta ganska lång tid att skicka post till henne och om jag då ska skicka något så stort så lär det väl komma fram lagom till hösten. Jag har redan börjat se mig för lite efter någon transport som kan göra den resan och mina förhoppningar är att mitt bud lämnar Kristianstad redan innan veckan är slut. Sen är det väl inte hela världen om det inte kommer fram när veckan är slut men det hade varit väldigt skönt om detta gick så smidigt som möjligt. Jag har nämligen väldigt mycket på jobbet just nu och egentligen har jag inte tid att leta efter en transport, men med tanke på att jag inte har någon möjlighet att åka på besök så får jag helt enkelt ordna tid så att jag kan skicka ett bud. Hade det inte varit för jobbet så hade jag kunnat åka upp så fort jag fick min bil, men jag arbetar de kommande helgerna och det finns ingen mening med att åka upp till henne på vardagarna när hon jobbar. Det ska nog lösa sig trots allt!