Röja upp skogen

Hej på er bloggen! Jag har här under dagarna gjort mig en upptäckt angående min tomt i Uppsala, det är verkligen spännande. Utan någon som helst anledning så satte jag mig med mina ritningar för tomten och huset. Det var då som jag insåg att jag har äger mycket mer mark än vad jag visste om, så därför har jag nu beslutat mig för att anställa trädfällning. Jag tänker att det kan bli lite av en aktivitetsyta där man kan ha lite kompisar och spela lite kubb eller kanske kicka boll, snacka om en positiv överraskning när jag gjorde min upptäckt. Trädfällning är för att majoriteten av den marken, som jag uppenbarligen äger, består egentligen bara av träd och det har inte jag någon nytta till. Jag behöver inte ens ved eftersom att jag har bergvärme, så jag tänker att det är lika bra att göra något av detta istället. Tanken är att få hit trädfällning så fort som möjligt så att jag har allting fixat inför sommaren, det kommer bli en grym sommar med en sådan här stor tomt. Tänk vad livet kan bjuda på positiva överraskningar ibland, det känns inte alltid som att vi uppskattar allt bra som händer i våra liv. Det är snarare så att det är de dåliga grejerna som vi ältar och påminns om, ibland kan det nog vara bra att sätta sig ner och fundera lite på om vi egentligen har det så dåligt som vi tycker. Kanske man då ska sätta sig och se över sina ritningar samtidigt, det kan visa sig vara en riktigt bra idé. Uppsala bjuder idag på strålande väder och jag tänkte faktiskt ge mig ut på stans gator en sväng för att se om det finns några schyssta sommarkläder, det är dags att fräscha upp garderoben lite.