Samtalsterapi i Lund

Hej på er!

När jag pluggade i Lund så började jag i samband med andra terminen att gå i samtalsterapi. Anledningen till det var att jag alltid haft så höga krav på mig själv och nu när jag började plugga så var det genom skolan jag fick information om ett ställe att vända sig till. Jag började med ett inledande samtal där och insåg att jag nog hade en hel del att bearbeta. Så jag tog vara på möjligheten att boka samtalsterapi regelbundet och kände hur mycket det hjälpte mig på flera plan.

Det roliga är att det verkligen känts så rätt hela tiden med utbildningen jag valde och jag har verkligen lärt mig så mycket och nu tack vare samtalsterapi så har jag inte bara lärt mig ny kunskap om ämnena jag läser utan även om mig själv. Det känns som att jag nu kommer ta examen som en mycket klokare människa. Jag vill egentligen bara passa på att rekommendera er som har möjlighet att boka samtalsterapi antingen via er skola, arbetsplats eller vårdcentral att göra det och i annat fall se vad det finns för möjligheter på orten där du bor. Oavsett om du känner att du vill ha hjälp att bearbeta stress eller något trauma. Som student kan det ju vara oro för framtiden eller osäkerhet kring sitt studieval till exempel.

Jag kommer nog inte att stanna i Lund även om jag har trivts väldigt bra under min studietid, men jag kommer alltid känna tacksamhet över mina år här. Det är ju lite grann av en chansning när man flyttar någonstans för att studera, men vad skönt det är när man känner att man hittat rätt. Nu söker jag jobb och är egentligen öppen för vart det än kan tänkas bära av vilket känns väldigt spännande. Att känna mindre oro är också något som jag fått hjälp med genom samtalsterapi. Kram på er och ha en fortsatt fin dag!