En specialbeställd tårta

God förmiddag på er, hoppas ni haft en lika solig och fin morgon som jag. Idag hade jag tänkt prata lite extra om Citykonditoriet i Sunne AB som specialgjorde en tårta till min dotter när hon skulle ha kalas efter att hon fyllt år.

Min dotter fyllde för snart en månad sedan fem år och hon ville ha en speciell tårta till sitt kalas, en tårta som skulle se ut som en enhörning. Jag kunde inte själv baka en tårta och leverera det hon ville ha för det hade verkligen inte sett bra ut, så jag bestämde mig för att hitta ett konditori i Sunne som kunde hjälpa mig. Efter att jag fått ett tips om det här konditoriet från en kompis kollade jag upp dem och såg att de var riktigt duktiga på sitt arbete så jag hörde av mig till dem för att lägga en beställning, de kunde ge min dotter det hon ville ha. Jag fick otrolig service av dem, de bemötte mig på ett trevligt sätt som gjorde att jag kände mig bekväm med dem. När jag väl skulle hämta tårtan och fick se den på riktigt för fösta gången blev jag nästan mållös, den var så fin och skulle göra min dotter så glad. När jag kom hem med tårtan och min dotter fick se den började hon gråta av lycka för hon tyckte den var så fin, jag hade inte kunnat välja ett bättre konditori i Sunne för uppdraget. Utöver att tårtan var väldigt fin var den väldigt god också och alla gäster på kalaset mumsade i sig den som att det inte fanns någon morgondag. Efter allt jag fått av detta konditori i Sunne kan jag verkligen rekommendera dem till er.